topfoto.jpg

Gea Hudepohl

Leidinggevende dialyse Isala.

Dag mensen,

Beter laat dan nooit………..

Het blijkt dat ik me nog niet via deze weg aan U voorgesteld heb. Dat ga ik bij deze rechtzetten.

Sinds mei ( !) 2017 ben ik reeds werkzaam als leidinggevende  op de dialyse.

Dat doe ik samen met Marleen Boy, en een leerling ( trainee) leidinggevende.

Ik ben van oorsprong opgeleid als  kinderverpleegkundige. Echter de afgelopen ruim   30 jaar ben ik leidinggevende geweest. In allerlei verschillende functies op allerlei verschillende afdelingen. Eerst in het mooie Weezenlanden, later in het fijne Diaconessenhuis te Meppel. Mijn laatste functie daar was die van zorgmanager.

Dialyse is nieuw voor mij. Ik ben inmiddels goed ingewerkt op de afdeling en heb goed zicht op de werkprocessen hier. Het is in mijn optiek een heel bijzondere afdeling.,met fijne patiënten waar we als team  echt een behandelrelatie mee aan gaan. In combinatie met vakinhoudelijke technische  uitdagingen is dit een zeer boeiende werkplek voor mij, maar ook voor onze verpleegkundigen en zorgassistenten.

We mogen als team zorgdragen voor een mooi en groot dialysecentrum, waar we ten allen tijde in dienst willen staan van onze patiënten. Daarnaast is het voor mij persoonlijk een mooie uitdaging om aan zo’n breed en gevarieerde club mensen leiding te mogen geven. Elke dag is anders!

Ik ben bij dat ik mijn steentje daaraan mag bijdragen.

U treft mij 4 dagen per week op de locatie  centrum, af en toe ben ik op de buitenlocaties Actief en Meppel.

Hartelijke groet,

Gea Hudepohl