Spakenburg.jpg

Harteraad

Wil je eens heerlijk wandelen in het gebied langs de Regge tussen Ommen en Lemele?
Harteraad regio Overijssel organiseert in samenwerking met een deskundige gids op dinsdag 26 maart 2019 een wandeling in dit prachtige gebied. Onder leiding van

gids Agnes, gaan we een wandeling maken van ongeveer 5 km. De wandeling gaat deels over onverharde paden en is daarom NIET geschikt voor rolstoelgebruikers. Er wordt gezorgd voor een AED.

Programma:
13.30 uur inloop met koffie/thee bij De nieuwe Brug
14.00 uur aanvang wandeling

15.45 uur einde wandeling

Locatie: Vertrekpunt: Restaurant- Eetcafé De Nieuwe Brug, Lemelerweg 13, Ommen

Voor leden van Harteraad is deelname gratis, niet-leden betalen €6.- (Word je lid van Harteraad, dan ontvang je €6.- retour) Betaling op locatie.

Aanmelden graag vóór 20 maart 2019. Dat doe je door via deze link het aanmeldformulier in te vullen. Heb je eerst vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen

We hopen van harte je op 26 maart bij deze mooie wandeling te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Harteraad regio Overijssel

Kijk voor meer informatie op www.harteraad.nl

Harteraad is partner van de Hartstichting